Mechanikus Tömlös Fojtószelepek

Ezek az ipari szerelvények a súrlós, korrozív és szálas termékek, mint például granulátok, porok, sarak, szuszpenziós anyagok átfolyásának gátlására és szabályozására alkalmasak.

Hogy működnek a mechanikus tömlős fojtószelepek?

A tömlömanzsettát egy a ház belsejében lévö mechanizmus és egy választható meghajtó müködteti. A mechanikus tömlös fojtószelep szerkezete egy a manzsetta fölött és alatt horizontálisan beépített fojtókarból áll, melyet oldalról két rúd irányít.

A mechanikus tömlös fojtószelepek különbözö meghajtókkal elláthatók. Ezek a választaható meghajtók a mandzsetta összehúzódását ( névleges méret szerint ) egy fojtókar segítségével érik el. Ìgy a termékáramlat a mechanikus tömlös szelep által szivárgásmentesen szigetelt. A manzsetta közvetlen kapcsolata a fojtókarraleredményezi a manzsetta újbóli optimális nyitását a teljes átfolyás érdekében. A mechanikus tömlös fojtószelepek maximális üzemi nyomása típustól és névleges mérettöl függö, és 3-tól 40 bar-ig lehetséges.

Mikor célszerű tömlős fojtószelepet használni? Érdeklődjön most!

Mechanikus Tömlös Fojtószelepek
Mechanikus Tömlös Fojtószelepek

A mechanikus tömlös fojtószelep elönyei

A legnagyobb elönyök közé tartozik a szabad termékfolyás, a minimális súrlódási ellenállás és az alacsony karbantartási illative üzemeltetési költség. Egy további elönye a mechanikus tömlös fojtószelepeknek a médiummal érintkezö részek redukciója, a manzsetta az egyetlen alkatrész mely a termékfolyammal kapcsolatba kerül.

A manzsettán belül kérgesedés jöhet elö és a kéreg leválhat a zárófolyamat során, a torzulás következménye képpen. Ebböl kifolyólag a mechanikus tömlös fojtószelepek egy közel dugulásmentes megoldást jelentenek. Valamint a szilárd részecskéket az igen kopásálló és roszdamentes manzsetta körbeveszi és így elszigeteli.

Ön is használja ki a tömlős fojtószelepek előnyeit!

A mechanikus tömlös szelepek kivitelezése

Egy kezelökormány által kézi müködtetésü vagy automatikus kiszerelés , kettös vagy egyszeri hatású pneumatikus cilinderrel és elektromos vezérléssel áll a rendelkezésre. A ház és a manzsetta különbözö anyagai egy igen széles felhasználási területét teszi lehetövé a mechanikus tömlös fojtószelepeknek.

Nem találja a megfelelő kivitelt? Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi megtaláljuk az Önnek megfelelő megoldást (ako@ako-armaturen.de) !

A mechanikus tömlös fojtószelepek karbantartása

A manzsetta egyszerü és gyors csrélhetösége egy részletes összeszerelési útmutató és speciális sesame segítségével, igen alacsony karbantartási és üzemeltetési költségét teszi lehetövé a mechanikus tömlös fojtószelepeknek.
Itt letölthetők a Szerelési videók és a Szerelési útmutatók!

A mechanikus tömlös fojtószelepek ipari felhasználása

Föleg pneumatikus rendszerek esetén a silo/cementiparban,pigment/granulátok feldolgozásánál, kerámia-, üveg-, müanyagiparban,szennyvízfeldolgozásban, gyógyszer- és élelmiszeriparban. Továbbá gyakran offshore-, köolaj-, cellulóz-, papíriparban, bányászat területén, a fémiparban és vegyiparban.

Milyen iparágat képvisel Ön ill. az Ön vállalata? Ossza meg velünk saját alkalmazási esetét, és mi tartós tömlős fojtószelep megoldást találunk az Ön gyártási folyamata számára!

Világszerte piacvezető

39év óta működő családi vállalkozás

600új ügyfél évente

20.000ügyfél világszerte

Egyedülálló szállítási ígéret

< 0,2 %panasz mértéke

> 99 %vevői elégedettség

30kereskedő világszerte

Legnagyobb termékválaszték

10.000fojtószelep variáció

2.500variáció raktárról szállítható

100.000értékesített egység évente

Széleskörű szervizszolgáltatások

80CAD-formátum

32szerelési- és animációs videó

16nyelvű dokumentáció