AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH

AKO Armaturák Németország
AKO Innováció Franciaország
AKO UK Anglia

AKO Ipari Szerelvények és Szeparáció egy német vállalkozás. A vállalkozást Antoine Kopp 1984-ben alapította.

Már 1985-ben megkezdödött a fojtoszelepek fejlesztése és forgalmazása. 1996-ban jött létre az elsö autonóm leányvállalat, az AKO Innováció S.A.S. Franciaországban. Ìgy a gyártás német és francia földön történik. Mind a két vállalat ISO 9001:2015 szerint bizonyítvánnyal ellátott cég, valamint megfelel a jelenlegi piaci szabványoknak és követelményeknek, ezáltal biztosítva a termékek lehetö legjobb minöségét és biztonságát.

1998-ban alakult meg az angliai leányvállalat, AKO UK Ltd, az Ako termékek hatékonyabb értékesítésének érdekében Nagybrittaniában és Ìrországban.

Bö raktárkészlet, gyors szolgáltatás

Az igen nagy választékú raktátrkészlet és a gyors szolgáltatás teljeskörü, a vevö számára kedvezményes és gyors szolgáltatást tesz lehetövé.

AKO Ipari Szerelvények és Szeparáció GmbH idöközben 30 külföldi képviselettel dolgozik együtt, ezáltal biztosítva a teljeskörü, ügyfeleink számára kedvezö, gyors szolgáltatást az egész világon.

Hogy az egyre szélesedö kívánságait ügyfeleinknek kielégíthessük,a cég AKO tolószárakat, különleges ipari szelepeket és különbözö tartozékokat is kínál.

Az AKO termékek folyamatos emelt szintü minösége

Ako a szerelvényeivel a súrolós, szálas és korróziót okozó anyagok lezárására és szabályozására specializálódott, bár gyakori az egyszerü anyagok lezárása és szabályozása is AKO szerelvémyek által.

A termékek folyamatos emelt szintü minösége , mely innovative fejlesztések és gyártási technikák által elönyös árat is biztosít, teszi lehetövé, hogy AKO a sürített levegövel müködö fojtószelepek terén a piacon vezetö helyen áll, figyelembe véve a termékek világszerte széleskörü elérhetöségét.

AKO különbözö ipari ágazatú cégekkel dolgozik együtt az egész világon. Ügyfeleink különbözö ipari ágazatokban dolgoznak, mint például Vegy-, èlelmiszer-, papír-, erömü-, újrahasznosítási-, szennyvízelvezetésipar, valamint különösképpen az ásványi anyagokat feldologzó, cement, homok és silotechnikai iparban.

AKO Ipari Szerelvények és Szeparáció GmbH tisztán egy családi vállalkozás, mely a generációs váltást régóta tervezte és realizálta.

A hosszútávú, nagyon jó és hatékony vevökapcsolat nagyon fontos a cég sikerét tekintve. A hosszútávú vevökapcsolatot a vállalat vezetése mindig is szem elött tarotta és szorgalmazta.

Világszerte piacvezető

39év óta működő családi vállalkozás

600új ügyfél évente

20.000ügyfél világszerte

Egyedülálló szállítási ígéret

< 0,2 %panasz mértéke

> 99 %vevői elégedettség

30kereskedő világszerte

Legnagyobb termékválaszték

10.000fojtószelep variáció

2.500variáció raktárról szállítható

100.000értékesített egység évente

Széleskörű szervizszolgáltatások

80CAD-formátum

32szerelési- és animációs videó

16nyelvű dokumentáció