Kutatás és Fejlesztés

3d-s konstrukció a cégnél
3d-s konstrukció a cégnél
Nyomásszimulációs Software
Nyomásszimulációs Software
Szelepteszt
Szelepteszt

Az AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH maga fejleszti és építi ipari szerelvényeit a legújabb CAD- , analízis és szimulációs software segítségével, figyelembe véve minden érvényes szabványt és irányelvet, mint például a nyomásszerkezet irányelvét, PED 2014/68/EU.

Valamint minden egyes újonnan fejlesztett ipari szerelvény egy intenzív ellenörzésen és próbamüködtetésen esik át, mielött a gyártása megengedetté válik.

A gazdaságos fejlesztés és szerkesztés a nyersanyagkészlet óvása és az energiatakarékosság szempontjából nagyon fontos a vállalat számára. A fiatalabb generáció és minden vevö iránti morális és etikai elkötelezettségböl kifolyólag, AKO nagy súlyt helyez egy környezetkímélö ellöállításra, a termékek minösége és a biztonság vesztesége nélkül, figyelembe véve a felhasználó érdekeit.

Fejlesztési és konstrukciós részlegünk szívesen fogad egyéni felhasználói kívánságokat. A standardtermékek napi használatra kiterjedö megváltoztatása, átépítése is gyakori feladatai közé tartozik fejlesztési osztályunknak.

Ezen kívül kínálatunkhoz tartozik a szerelvények egyéni sürített levegös vezérlésének méretre szabása, különbözö használatra.

Kérjük ne habozzon egy ilyen kihívást illetöen velünk felvenni a kapcsolatot, ugyanis csak új termékek segítenek új tapasztalatok szerzésében és az ebböl kifolyólag már megszerzett tapasztalatok érvényesítésében.

Világszerte piacvezető

37 év óta működő családi vállalkozás

600 új ügyfél évente

20.000 ügyfél világszerte

Egyedülálló szállítási ígéret

< 0,2 % panasz mértéke

> 99 % vevői elégedettség

30 kereskedő világszerte

Legnagyobb termékválaszték

10.000 fojtószelep variáció

2.500 variáció raktárról szállítható

100.000 értékesített egység évente

Széleskörű szervizszolgáltatások

80 CAD-formátum

32 szerelési- és animációs videó

16 nyelvű dokumentáció