Kutatás és Fejlesztés

3d-s konstrukció a cégnél
3d-s konstrukció a cégnél
Nyomásszimulációs Software
Nyomásszimulációs Software
Szelepteszt
Szelepteszt

Az AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH maga fejleszti és építi ipari szerelvényeit a legújabb CAD- , analízis és szimulációs software segítségével, figyelembe véve minden érvényes szabványt és irányelvet, mint például a nyomásszerkezet irányelvét, DGRL 97/23/EG.

Valamint minden egyes újonnan fejlesztett ipari szerelvény egy intenzív ellenörzésen és próbamüködtetésen esik át, mielött a gyártása megengedetté válik.

A gazdaságos fejlesztés és szerkesztés a nyersanyagkészlet óvása és az energiatakarékosság szempontjából nagyon fontos a vállalat számára. A fiatalabb generáció és minden vevö iránti morális és etikai elkötelezettségböl kifolyólag, AKO nagy súlyt helyez egy környezetkímélö ellöállításra, a termékek minösége és a biztonság vesztesége nélkül, figyelembe véve a felhasználó érdekeit.

Fejlesztési és konstrukciós részlegünk szívesen fogad egyéni felhasználói kívánságokat. A standardtermékek napi használatra kiterjedö megváltoztatása, átépítése is gyakori feladatai közé tartozik fejlesztési osztályunknak.

Ezen kívül kínálatunkhoz tartozik a szerelvények egyéni sürített levegös vezérlésének méretre szabása, különbözö használatra.

Kérjük ne habozzon egy ilyen kihívást illetöen velünk felvenni a kapcsolatot, ugyanis csak új termékek segítenek új tapasztalatok szerzésében és az ebböl kifolyólag már megszerzett tapasztalatok érvényesítésében.