Manzsetták Fojtószelepekhez

Minden fojtószelep központi része a manzsetta.

Minél jobb a manzsetta minösége, annál nagyobb a fojtószelep állóképessége. A hosszú állóképesség alacsony karbantartási költségeket eredményez. A fojtószelep mandzsetta cseréjét a részletes karbantartási/javítási útmutatók és videók alapján az ügyfél egyszerűen elvégezheti a helyszínen.

Közvetlen a pneumatikus vagy mechanikus üzemeltetésü fojtószelepek részére készülnek a manzsetták, különbözö alakban, függöen a szelep házától és az építési módtól.

A fojtószelepek manzsettájának elöállítási módja

A pneumatikus vagy mechanics müködö fojtószelepek manzsettája különbözö elöállítási eljárással készül. A fojtószelepek manzsettájának elöállítása kézi göngyölö, hagyományos befecskendezési, vagy kézi csomagolási eljárással történik. A felépítés döntö a cilinderszám , záró és nyitó vonatkozások szempontjából.

A pneumatikus fojtószelep manzsettájának nyomáseltérése az elasztomér shore-keménysége által befolyásolható. A manzsetta hosszú élettartamához a pneumatikus fojtószelepek meghajtóinak optimális elhelyezése járul hozzá.

Az optimális diferencia-/ vezérlőnyomás beállítása, mely a pneumatikus fojtószelep manzsettájának működtetéséhez szükséges, ugyanúgy nagy szerepet játszik a manzsetta élettartamában.