Pneumatikus Fojtószelep

A legjobb megoldás erösen súrlódó, korróziót okozó és szálas termékek zárására, szabályozására, adagolására, mint például granulátok, porok és szilárd részeket tartalmazó folyadékok esetében.

A webáruházhoz

Hogyan működnek a pneumatikus működtetésű fojtószelepek?

Sürített levegö/folyadék hozzáadásával ( nyomáskülönbség 2 bar ) a nagy rugalmasságú manzsetta összényomódik a pneumatikus fojtószelep házában. A ház felépítése egy szabd , ajak formájú összehúzódását/ zárását garantálja a manzsettának. Ezáltal a termékáramlás teljesen szivárgásmentesen zárt és ezen kívül a manzsetta hosszú élettartama szavatolt.

Ezáltal a manzsetta zárt és 100 % - osan gátolja a termékáramlást. A maximális üzemi nyomás névleges méret függö és 2-6 bar között áll. Mihelyst a sürített levegö/folyadékellátás megszünik és a pneumatikus fojtószelep háza levegötlenedik, illetve kiürül, a speciális manzsetta rugalmasságából és a médium által kifejtett nyomás által kinyílik.

Mik a pneumatikus működtetésű fojtószelepek előnyei?

Szabad termékáramlás, minimális súrlódási ellenállás, 100% szivárgásmentesség, dugulásmentesség és kis súly számít a pneumatikus fojtószelep legföbb elönyei közé. A lapos és ovális ház gondoskodik a minimális sürített levegö felhasználásáról és energiatakarékosságáról, valamint biztosítja a fojtószelep manzsettájának meghatározott, ajakformájú összehúzódásának irányát.

Ez az ajakformájú összehúzódás garantálja a termékáramlás 100%-os elzárását, még a nagyobb szilárd részecskéket tartalmazó anyagok esetében is.

Használja ki előnyeit az Ön alkalmazásánál is, kérje első ajánlatunkat.

Fojtószelep csatlakozások kivitele:

A pneumatikus fojtószelepek különböző csatlakozási lehetőségei a következők:

Opcionálisan DIN 11864-3 szerinti peremes szorítócsonkok, DIN 11864-1 szerinti menetes csonkok, vagy DIN 11864-2 (BF) vagy DIN 11864-2 A formák (BF) szerinti karimák ráhegeszthetők.

A pneumatikus fojtószelepek karbantartása

A gumi - mandzsetta egyszerű és gyors cseréje a pneumatikus fojtószelep részletes szerelési útmutatójának segítségével a nagyon csekély „Total cost of ownership“ szervizköltséggel hívja fel magára a figyelmet. Az AKO a szerelési útmutatók mellett a különböző szerelési videók ingyenes letöltését nyújtja az ügyfél részére, ami bemutatja a fojtószelep mandzsetták néhány perc alatt elvégezhető kiszerelését / beszerelését.

Itt található a szerelési videók letöltése vagy a szerelési útmutatók letöltése!

A pneumatikus működtetésű fojtószelep vezérlése

Javasoljuk, hogy közvetlenül a fojtószelep vezérlőcsatlakozóján helyezzen el egy gyorslégtelenítő szelepet. Ezáltal a fojtószelep gyorsan és a pilot szelep méretétől és távolságától függetlenül nyit.

Tudjon meg többet a fojtószeleptartozékokról.

Ha a fojtószelepet 0,1 bar vákuumnál nagyobb szívóvezetékben használja, vákuumkiegyenlítést kell generálni, pl. az AKOVAC (vákuumos egység) segítségével. Itt tájékozódhat a fojtószelepek vákuumos alkalmazásáról.

Fojtószelep robbanásveszélyes területekhez (Ex)

Az AKO pneumatikus fojtószelepek a legújabb ismeretek szerint, a PED 2014/68/EU nyomástartó berendezésekre vonatkozó irányelv rendelkezéseinek megfelelően készültek, és ezen kívül speciális és vezetőképes kivitelekben, a 0-ás, 1-es, 2-es, 20-as, 21-es és 22-es zóna robbanásveszélyes területein is használhatók.

Világszerte piacvezető

39év óta működő családi vállalkozás

600új ügyfél évente

20.000ügyfél világszerte

Egyedülálló szállítási ígéret

< 0,2 %panasz mértéke

> 99 %vevői elégedettség

30kereskedő világszerte

Legnagyobb termékválaszték

10.000fojtószelep variáció

2.500variáció raktárról szállítható

100.000értékesített egység évente

Széleskörű szervizszolgáltatások

80CAD-formátum

32szerelési- és animációs videó

16nyelvű dokumentáció