Mandzsetta AKO V, VF, VA, VM, VMC, VMF, VMP sorozatú fojtószelepekhez

A V / VF / VA / VM / VMC / VMF és VMP sorozatú mandzsetták DN10 – DN250 névleges átmérőkben kaphatók.

A termékkonfigurátor segítségével saját követelményei szerint állíthatja össze a fojtószelephez megfelelő mandzsettát, és ajánlatot is kérhet rá.

Fojtószelep mandzsetták szerkezeti anyagai / anyagai

A standard és univerzális, szinte minden ömlesztett anyaghoz legfeljebb 80°C-ig alkalmazható, kopásálló, természetes kaucsuk elasztomerminőség mellett élelmiszeripari természetes kaucsuk és max. 90 °C-ig alkalmazható természetes kaucsuk változat is választható. Továbbá a V/VF/VA/VMP/VM és VMF sorozatú mandzsetták nitril (NBR), viton (FPM), szilikon (Q), neoprén (CR), Hypalon (CSM) és butil (IIR) elasztomerminőségben is kaphatók.

Az EPDMés a nitril elasztomerminőség élelmiszeripari kivitelben is kapható.

A legkülönbözőbb és legszigorúbb megrendelői követelmények kielégítése érdekében a mandzsetták kiváló minőségű, nagy rugalmasságú szövetbetéteket tartalmazó elasztomerekből készülnek.

Ráadásul az AKO fojtószelep mandzsetták többrétegű, komplex szövetbetétekkel készülnek, amelyek rendkívül hosszú élettartamot, illetve ciklusgyakoriságot biztosítanak.

A mandzsetták bonyolult gyártási eljárással, kézzel készülnek. Cégünk 25 éve folyamatosan fejleszti és tökéletesíti a kézzel készült fojtószelep mandzsetták rendkívül összetett gyártási eljárását. A rendkívül hosszú élettartamot a saját, belső, tartós terhelési tesztek keretében végzett, rendszeres minőségellenőrzések biztosítják. Emellett optimális vezérlés használatával a mandzsetták élettartama sokszorosára növelhető.

Az egyedi vezérlés alkalmazásához forduljon hozzánk bizalommal!

A megszokott AKO minőségű fojtószelep mandzsetták a rendkívül bonyolult gyártási eljárásnak köszönhetően különböző méretekben, hosszúságokban, falvastagságokkal és belső átmérőkkel kaphatók.

Ne habozzon igénybe venni a fojtószelep szakértőink által nyújtott, személyre szabott tanácsadást. Telefonszám: +49 6147 91590.

Világszerte piacvezető

39év óta működő családi vállalkozás

600új ügyfél évente

20.000ügyfél világszerte

Egyedülálló szállítási ígéret

< 0,2 %panasz mértéke

> 99 %vevői elégedettség

30kereskedő világszerte

Legnagyobb termékválaszték

10.000fojtószelep variáció

2.500variáció raktárról szállítható

100.000értékesített egység évente

Széleskörű szervizszolgáltatások

80CAD-formátum

32szerelési- és animációs videó

16nyelvű dokumentáció